Szolgáltatásaink

Cégünk tevékenysége alapvetően irányítástechnikai és villamos energiaellátási rendszerek egyedi, esetenként a tervezést is magában foglaló kivitelezése, helyszíni szerelése és üzembehelyezése. Tevékenységünk túlnyomó része olaj- gázipari és vegyipari berendezések villamos és irányítástechnikai korszerűsítésével kapcsolatos. Vállalunk tartályfelújítási programot is végez (szloptartályok, kettősfenék projekt).

Üzemanyag tároló, lefejtő állomás mennyiségmérő-, szintjelző-, automatikus tűzjelző rendszerkiépítésével is foglalkozunk. Épületgépészeti, irányítástechnikai és villamos erőátviteli rendszerek kiépítésével kapcsolatban is vállalunk szerelési és kivitelezési munkákat. Szellőzőrendszerek szerelésével és üzembe helyezésével is megbízhatja cégünket. Az olaj-, gázipar és vegyipar berendezései fokozottan tűz- és robbanásveszélyesnek minősülnek, így az alkalmazott készülékekre, anyagokra, az alkalmazott megoldásokra és a munkafolyamat egészére különleges előírások érvényesek, amelyek betartására mindig fokozottan figyelünk és ilyen munkákban nagy jártassággal, rendelkezünk.

Személyi állományunk, jogosítványaink, műszerparkunk és gépjárműparkunk az alábbi feladatok elvégzését is lehetővé teszik:
- sújtólég és robbanásbiztos villamos berendezések telepítése,
- műszerek telepítés előtti ellenőrzése (Labor-1), kalibrálása, karbantartása,
- műszerkörök beépítés utáni ellenőrzése (Labor-2), üzembe helyezése,
- a szabványossági vizsgálatok elvégzése (érintésvédelem, villámvédelem, tűzvédelmi felülvizsgálatok, szigetelés vizsgálat, RLC mérések, nyomáspróba).
A vizsgálatokról a szabványban előírt jegyzőkönyvet állítunk ki.

Kapcsolat

petroszer@petroszer.hu

+36 20 925 4412

IMPRESSZUM

PETRO-SZER Irányítástechnikai és Szolgáltató Kft.
Székhely: 2724 Újlengyel, Ady Endre utca 41.
Levelezési cím: 1106 Budapest, Heves utca 47.
Adószám: 12218761-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-161991

Vegye fel a kapcsolatot velünk!

TOP